У мережі розповіли про автопарк 22-річного українського блогера

Рекламні оголошення про швидкий та легкий заробіток в інтернеті не завжди є фантазією або способом виманити у довірливих читачів гроші на онлайн-курси. Окремі «просунуті» користувачі дійсно здатні досягти високих доходів навіть на зорі своєї інтернет-кар’єри. Таким прикладом може бути досвід українського блогера з Харкова Дмитра Хиценка, який вже у 22 роки має декілька суперкарів.

Український портал Topgir з’ясував, звідки 22-річний блогер Дмитро Хиценко отримав гроші на свої автомобілі, і що цікавого має в гаражі.

У 17 років харків’янин Дмитро Хиценко почав знімати «пранки» та викладати їх у соцмережі, що дозволило йому зібрати мільйон передплатників. Після цього Дмитро взявся за SMM та Telegram-канали. Зацікавившись криптовалютою, тоді ще хлопець запустив близько сотні телеграм-каналів на тему «крипти» із загальною аудиторією понад мільйон.

Як і належить новому поколінню українців, Дмитро Хиценко почав інвестувати зароблені гроші у криптовалюту та множити свій капітал. Тому вже у 21-річному віці молодий українець зміг заробити на автопарк, якому можуть позаздрити люди старшого віку. У його колекції є тюнінгований суперкар Lamborghini Huracan ($320000), позашляховик Mercedes-Benz G-Class ($180000) та купе BMW i8 ($100000) з гібридним двигуном.

Незважаючи на вік, Дмитро активно веде соціальні мережі, набирає мільйони переглядів у ТікТок та ділиться життєвим досвідом у своєму Instagram. Поки що один із наймолодших мільйонерів України проживає в Польщі, допомагає ЗСУ та продовжує інвестувати в українську економіку.

Джерело

Новости Украины