У Мережі з’явилися перші зображення нового електричного позашляховика Rivian

У патентній заявці, поданій до Відомства за патентами та товарними знаками США, з’явилися ескізи, які пояснюють конструкцію нової адаптивної системи освітлення, і серед них є позашляховик, яким може бути R2S.

У патенті обговорюється, що заводські фари встановлені надто низько і не забезпечують якісного огляду під час спуску з гори.

Як рішення пропонуються датчики, які визначають орієнтацію автомобіля та можуть активувати встановлене на даху додаткове освітлення, щоб забезпечити чіткий огляд підйомів та спусків.

Перевага полягає в тому, що датчики можуть автоматично вимикати світло, коли воно більше не потрібне, запобігаючи засліпленню оточуючих та втраті дорогоцінної електрики.

Хоча все інше здається таким же, як і в існуючому R1S від форми кузова до вигину колісних арок і навіть дизайну бічних дзеркал передня панель, безумовно, унікальна, оскільки подовжена циліндрична окантовка фар тепер стає округлою і набагато компактнішою.

Фінансовий директор Rivian Клер МакДонаф раніше підтвердила, що дизайн R2 «збереже частину цієї пригодницької естетики», а це схоже означає, що візуальні зміни між моделями R1 і R2 будуть дуже незначними.

Сподіватимемося, що відмінності між цими та іншими автомобілями, запланованими Rivian, будуть істотнішими.

Хай там як, всі подробиці про конструкцію R2 ми дізнаємося найближчим часом.

Читайте також: Найкращі моделі вантажівок у 2024 році (ФОТО)

Rivian неодноразово підтверджувала, що новий електромобіль буде представлено десь на початку 2024 року.

Новости Украины