У Міненерго припускають, що невдовзі ліміти для областей більше не знадобляться

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Міністр енергетики Герман Галущенко припустив, що ліміти для областей найближчим часом не знадобляться взагалі, передає УНН.

Деталі

За словами міністра, цей опалювальний сезон був найскладнішим за всю історію України, проте енергосистема вже третій тиждень працює у бездефіцитному режимі, і навіть вже накопичилися певні резерви. Тому якщо не буде нових ракетних ударів по енергооб’єктах, більше не доведеться обмежувати споживання.

Цитата

«… наразі енергосистема працює у бездефіцитному режимі, уже третій тиждень забезпечуємо виробництво електроенергії в повному обсязі відповідно до споживання. Ми маємо відповідні резерви і плануємо й надалі так підтримувати нашу енергосистему, щоб люди не відчували обмеження постачання.

Тому я дуже сподіваюся, що ліміти для областей нам найближчим часом не знадобляться взагалі з точки зору споживання», – сказав Галущенко.

Доповнення

В Укренерго вказують, що в Україні ситуацію зі світлом вдалося покращити, але вона ще далека від того, щоб бути абсолютно стабільною.

Джерело: УНН

Новости Украины