У окупаційної влади Бердянська фіксація на “ждунах”. Здається, у рашистів недобір по зрадниках — Новости Бердянска

Бердянці в своїй переважній більшості не бажають молитися на путіна, не ностальгують за срср і не хочуть бачити варварів у рідному місті. Невдоволення бердянської орковлади та місцевих пропагандистів стає все більш помітним.

У рашистів з самого початку окупації Бердянська не вийшло перетягнути на свій бік хоч більш-менш помітних і авторитетних особистостей. Кілька ватних депутатів, певна кількість вчителів з низькою соціальною відповідальністю, культурних діячів з сумнівним рівнем культури, так званих журналістів, спортсменів та громадських активістів, які виринали із забуття лише під вибори… Очікувано з них навряд чи хтось став розчаруванням. Більшість просто підтвердила, якщо бути максимально коректним, низький рівень авторитету.

І призначення розумово обмеженого Сауленка на роль мера окупованого міста виглядала цілком логічним кроком від рашистів. Всі його публічні виступи і вислови не викликають думок, що це очільник 100-тисячника. Вони, скоріше, підштовхують до висновку, що людина лише пару тижнів тому навчилася ложку тримати і тільки підійшла до вивчення алфавіту. І саме це — обличчя “руського міра” в Бердянську. Ну таке собі, обличчя…

Так, проукраїнські пабліки постійно підсвічують діяльність колаборантів, зрадників. Але є відчуття, що відсоток тих, хто за покликом душі вирішив бути покидьком, дуже незначний.

Своєрідно це останнім часом почали підтверджувати і самі окупанти. Від Балицького до адмінів орко-пабліків та їх коментаторів — всі почали зловживати поняттям “ждуни”. Звичайно в неприємному сенсі для окупантів і в позитивному для притомних людей.

І це дуже показова реакція на темпи колабораціонізму.

Відчувають болотні, що їх збочені ідеї притомним людям в загальній масі не заходять. Що паспорт з куркою-мутантом — зараз самий нікчемний документ на планеті, і його саме добровільне отримання просто діагностує відставання в розвитку або марні намагання їх власників повернути «савєцкую моладасть».

Інформаційне поле зараз значно викривлене. Але і тим, хто залишається в окупації, і бердянцям на вільній територій потрібно розуміти: світлих, порядних земляків набагато більше, ніж зрадників. І це є найголовнішим фактором майбутнього звільнення.

Джерело

Новости Украины