У п’ятницю Львів попрощається з Героєм Дмитром Гладким

Завтра, 21 червня, Львів попрощається з військовослужбовцем Дмитром Гладким, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це інформує пресслужба ЛМР.
 
Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Дмитро Гладкий (19.08.1975-24.06.2023) Львів’янин. 

Навчався у Ліцеї №52 Львівської міської ради. Закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Після завершення навчання працював зв’язківцем у Львівській філії Акціонерного товариства «Укртелеком». Згодом обіймав посаду завідувача на підприємстві «Віконні системи». Любив вивчати мови, читав велику кількість історичної літератури. Захоплювався велоспортом, гірським туризмом, обожнював українські Карпати.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на посаді командира бойової машини-командира відділення у складі 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Дмитра Гладкого залишилися мама та сестра.

Джерело

Новости Украины