У Полтаві прощаються із Олегом Романенком та Андрієм Боруновим

За інформацією: Суспільне Полтава.

Прощання із Олегом Романенком та Андрієм Боруновим у Полтаві. Суспільне Полтава

Олег Романенко та Андрій Борунов полягли біля села Новоолександрівка Донецької області. Це сталося у червні 2024-го року. Прощаються з військовослужбовцями у Полтаві.

Панахиду розпочали об 11:00 біля Свято-Успенського собору у Полтаві. Про це повідомив кореспондент Суспільного із місця прощання.

Прощання з полеглими. Суспільне Полтава

Полеглий Олег Романенко

Портрет Олега Романенка. Суспільне Полтава

Олег Романенко народився у Полтаві. На військову службу його призвали у квітні 2024-го року, був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув військовослужбовець 21 червня 2024-го року. Це сталося біля села Новоолександрівка Донецької області. Олегові було 48 років, він загинув у день свого народження. Про це Суспільному повідомив тимчасово виконувач обов’язків начальника групи морально-психологічного забезпечення міського терцентру комплектування та соцпідтримки Михайло Регент.

Полеглий Андрій Борунов

Портрет Андрія Борунова. Суспільне Полтава

Андрій Борунов також народився у Полтаві у родині військовослужбовця. Служив чоловік на посаді стрільця-снайпера. Поліг Андрій Борунов 22 червня 2024-го року. Це також сталося біля села Новоолександрівка Донецької області. Йому було 49 років, розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника групи морально-психологічного забезпечення міського терцентру комплектування та соцпідтримки Михайло Регент.

Читати ще

Читати ще Загинув захисник Анатолій Винник з Полтавщини

Новости Украины