У проїзд на Криву Липу переїхала одна із популярних кав’ярень Львова

Одна із кав’ярень у Львові мережі Black Honey, що була розташована на вулиці Костюшка, змінила локацію. Переїхала у проїзд на Криву Липу, де також можна знайти низку інших закладів. 

Як розповіла у коментарі кореспондентці 032.ua менеджерка Black Honey Ірина Поврозник, одна із причин зміни розташування те, що на вулиці Костюшка не було літнього майданчика. Це важливий момент під час карантинних обмежень.  

«У період карантину багато закладів зачинялося, тому були вільні приміщення на Кривій Липі. Ми вирішили оптимізувати всі наші процеси, обрати більше приміщення, ніж було на вулиці Коштюшка. Кав’ярня там вийшла досить затишною. Ми дотримувалися мінімалізму, однак трохи змінили концепцію. Додали у меню алкогольні напої, зокрема — вино. Обрали цікавий напрямок розвитку, адже пропонуємо відвідувачам органічне, біодинамічне, натуральне вино. Це новий тренд у світі», — пояснює Ірина Поврозник. 

Вона також зауважила, що під час карантину працювати складніше, адже у людей змінилися пріоритети, ніхто не знає чого очікувати надалі. При цьому, треба звикати, що ми живемо у такому режимі. 

Львівську мережу кав’ярень Black Honey заснували у 2016 році. У компанії наразі є три заклади (на вулицях Галицькій, Шота Руставелі та на Криві Липі). У 2016 і 2017 роках Black Honey називали фіналістом ресторанної премії «Сіль». У 2019 році на фестивалі кави – Lviv Coffee Festival кав’ярня перемогла у номінації «Еко». 

Нагадаємо, у Львові досить популярний ресторанний бізнес. Під час карантину відкривалися нові заклади, однак є і ті, які «не пережили”  умов пандемії. 

Читайте також: “Чорна п’ятниця” у Львові: які ТЦ вже оголосили про знижки та акції

Фото на головній: Black Honey, фейсбук

Источник

Новости Украины