У річці на Полтавщині виявили тіла людей, яких розшукували

За інформацією: Суспільне Полтава.

Фото: Сайт ГУ ДСНС у Полтавській області

У річці Ворскла на території Полтавського району знайшли тіла чоловіків. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського райуправління поліції Василь Зуб. Одну людину виявили у водоймі у Котелевській громаді, а іншу – у Білицькій.

Що відомо про тіло, яке знайшли у річці у Котелевській громаді

Фото з місця, де виявили тіло людини у Котелевській громаді. Фото: Сайт ГУ НП у Полтавській області

Повідомлення про виявлене у річці тіло до поліції надійшло 12 липня. Людину у водоймі неподалік села Деревки Котелевської громади знайшов чоловік. Тіло витягли з річки. Особу людини встановили, це 41-річний житель селища Опішня. Його розшукували від 7 липня 2023-го року, розповів Василь Зуб.

Що відомо про тіло, яке знайшли у річці у Білицькій громаді

Фото з місця, де знайшли тіло людини у Білицькій громаді. Фото: Сайт ГУ НП у Полтавській області

Іще одну людину у річці Ворскла знайшли поблизу села Жуки Білицької громади. 11 липня місцеві рибалки, які побачили тіло, повідомили про це поліцію. Загиблим чоловіком виявився 62-річний житель селища Нові Санжари. Його вважали безвісти зниклим і розшукували від 21 квітня 2023-го року.

Причини смерті обох людей з’ясовуватимуть під час судово-медичної експертизи. Поліція розпочала кримінальні провадження за частиною першою статті 115 "Умисне вбивство". Санкція статті – позбавлення воліКримінальне покарання в Україні, яке полягає в ізоляції засудженого від суспільства та поміщенні його до кримінально-виконавчої установи на строк від 7 до 15 років.

Новости Украины