У Рівному в ДТП потрапило службове авто поліції (ФОТО)

За попередньою інформацією водій автомобіля «Hyundai» не надав переваги в русі поліцейському автомобілю, який із увімкненими проблисковими маячками їхав на виклик про вчинення тяжкого злочину.

Автопригода сталася сьогодні, 18 травня, близько 19:45 на перехресті вулиць Князя Романа-Гагаріна обласного центру.

Наразі встановлено, що водій автомобіля «Hyundai Getz» — 52-річний рівнянин, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із службовим автомобілем «Renault Dokker», який рухався на заборонений сигнал світлофору із завчасно увімкненими синьо-червоними проблисковими маячками. За кермом поліцейського авто перебував 31-річний сержант поліції.

Відомо, що екіпаж сектору реагування відділення поліції № 1 (м. Рівне) Рівненського районного управління поліції поспішав у село Олександрія на виклик за фактом ножового поранення дружиною чоловіка, що надійшов близько 19:30.

Внаслідок ДТП травмувався 52-річний водій легковика. Його із тупою травмою грудної клітки госпіталізували до лікарні. 

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 КК України. Вирішується питання щодо підслідності вказаного кримінального провадження.

Крім того, службове розслідування, відповідно до наказу начальника ГУНП в Рівненській області, проводитимуть працівники інспекції з особового складу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com

Дивіться нас на ютубі: https://www.youtube.com/channel/UCMcbfjjGSvhpssVwcClRmSQ

Источник

Новости Украины