У СІЗО з Хмельницького надіслали заборонені посилки

08 квітня працівники державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» доглянули поштову посилку, яка надійшла з  Хмельницького

У двох поліетиленових пакетах було виявлено речовину рослинного походження в подрібненому стані зеленого кольору, яка знаходилася в прихованому вигляді в перемішку із тютюном.

З даного приводу працівниками установи викликано СОГ Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.

В подальшому речовину рослинного походження в подрібненому стані зеленого кольору було вилучено працівниками поліції для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

7 квітня, працівниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» було проведено догляд поштової посилки, яка надійшла з Хмельницького. Тка, в ручках кухонного приладдя було виявлено три поліетиленові згортки чорного кольору, в яких знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору.

З даного приводу працівниками установи викликано СОГ Хмельницького районного управління поліціі ГУНП в Хмельницькій області. В подальшому порошкоподібну речовину білого кольору було вилучено працівниками поліції для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Источник

Новости Украины