У США представили розкішний будинок на колесах з дизайнерським ремонтом (ФОТО)

Автобудинок сягає в довжину до 13 метрів залежно від модифікації. Усередині розташовані ванна кімната, вітальня та кухня.

Американська компанія Newmar представила свій новий будинок на колесах Dutch Star 2024 року. Початкова вартість моделі становить $564 340. Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Newmar Dutch Star побудований на базі вантажівок Freightliner або Spartan. На вибір запропоновано десять планів поверхів, два з яких стали новими для моделі 2024 року.

Автобудинок сягає в довжину до 13 метрів залежно від модифікації. Усі версії доступні з кондиціонером, автономним опаленням і водонагрівачем.

Newmar Dutch Star отримав безліч висувних панелей. Вони дали змогу збільшити внутрішній простір до розмірів повноцінної квартири.

Всередині є спальня з величезним ліжком розміру «king-size». Поруч із ним розташовано безліч відсіків для зберігання речей.

Також в автобудинку можна знайти вітальню з великим диваном, кількома кріслами та телевізором. Поруч розташована кухня з усім необхідним для приготування їжі.

Передбачена й ванна кімната. Там розташовані простора душова кабіна, раковина й унітаз.

Новий Newmar Dutch Star уже доступний для замовлення на сайті виробника. На вибір пропонується чотири варіанти забарвлення автобуса.

Новости Украины