У Сумах перекинулась маршрутка з пасажирами: є поранені

За інформацією: Суспільне Суми.

Місце ДТП, вул. Британська, Суми, 17 жовтня, 2024 р. Суспільне Суми

17 жовтня у Сумах на вул. Британська внаслідок ДТП перекинулась маршрутка з пасажирами. Відомо про поранених людей.

Про це повідомляють кореспонденти Суспільного з місця події.

11 людей доправили в лікарню. У людей є легкі черепно-мозкові травми, також є травми грудної клітини, як повідомили Суспільному медики швидкої на місці події.

Відомо про пошкоджене маршрутне таксі та ще два автомобілі.

Місце ДТП, вул. Британська, Суми, 17 жовтня, 2024 р. Суспільне Суми

"Ми вилазили з люка і людям допомагали вилізти. Я бачила, що у когось з пасажирів йшла кров", — додала дівчина.

Сидячі місця у маршрутці були майже всі зайняті, розповіла пасажирка Катерина. За словами директора підприємства, яке володіє цим маршрутним таксі, на момент ДТП у маршрутці перебувало 18 людей.

"Наш водій рухався по своїй смузі. Водій іншого авто Peugeot не пересвідчився у тому, що у нього є перешкода, він почав виїжджати з припаркованого місця і влетів прямо в маршрутку. Маршрутку повело, перевернуло на бік і заділо ще й третю автівку. У нашого водія болять ребра, є гематома на руці", — зазначив директор підприємства Михайло Горпенко.

Місце ДТП, вул. Британська, Суми, 17 жовтня, 2024 р. Суспільне Суми

На місці працюють патрульні та слідчо-оперативна група. Наразі з'ясовуються обставини та причини автопригоди. Тому рух на цій ділянці дороги може бути ускладнений, зазначили у Патрульній поліції.

Нині відомо про вісьмох поранених через аварію з маршруткою на вулиці Британській у Сумах громадян. Вони у лікарні, повідомили у поліції Сумщини.

"Наразі слідчі поліції вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження. Триває подальше з’ясування усіх обставин події".

Новости Украины