У Сумах п’яний водій влаштував потрійну ДТП

“На перехресті вулиць Тополянська та Юрія Вєтрова сталася ДТП між трьома автівками. Приїздіть швидше”, — таке повідомлення отримали патрульні нещодавно.

Приїхавши за вказаною адресою та огородивши місце події, інспектори виявили три автівки з механічними пошкодженнями. Поруч стояли водії легковиків та очевидці події, які й розповіли подробиці автопригоди.

Як з’ясували вартові порядку згодом, 24-річний керманич автомобіля Geely, здійснюючи поворот праворуч, не врахував дорожньої обстановки, завчасно не зайняв крайнє положення на проїзній частині, у результаті чого здійснив зіткнення з автомобілями Skoda та Peugeot. Дивом, жоден з учасників ДТП не постраждав.

У водія Geely патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік заперечував факт вживання алкоголю, та огляд на стан сп’яніння в присутності свідків зафіксував позитивний результат — 1, 69 проміле, що більш ніж у 8 разів перевищує допустиму норму. З результатом водій не погодився та забажав пройти огляд у закладі охорони здоров’я. Проте, висновок лікарів також підтвердив перебування керманича в стані сп’яніння.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 124 (Вчинення ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Источник

Новости Украины