У Сумах, приборкуючи загоряння іномарки, вогнеборці врятували ще один автомобіль

4 березня о 03:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля на вул. Ярослава Мудрого обласного центру. На гасіння направили черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику вогнеборці встановили, що вогонь охопив TOYOTA «Сamry», припаркований поблизу багатоквартирного будинку. Існувала загроза поширення полум’я на розташований поруч FORD «Kuga», який внаслідок високої температури горіння зазнав пошкодження. Тому, одночасно з гасінням безпосереднього осередку пожежі, рятувальники подали водяні стволи на захист даного автомобіля. На місце загоряння прибіг господар FORD, який відчинив авто, що дало змогу оперативно евакуювати кросовер у безпечне місце.

О 03:35 вдалося відвернути небезпеку подальшого поширення вогню та вибуху газової установки і бензобаку в автомобілі TOYOTA, що могло призвести до ще більших наслідків. О 04:03, використавши близько 2,5 т води, пожежу приборкали.

Всього на гасіння було залучено 11 чоловік особового складу на 3 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що авто сьогодні вночі підпалили двоє невідомих. На відео видно, як двоє хлопців швидко підходять до машини, один її чимось обливає, інший – підпалює.

Источник

Новости Украины