У Сумах в ДТП постраждав пішохід

Вчора вранці, на автомобільній дорозі по вулиці 20 років Перемоги в місті Суми, 65-річний місцевий житель, водій автомобіля ВАЗ-21112, не поступився дорогою та скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину дороги поза нерегульованим пішохідним переходом.

В результаті наїзду 66-річний чоловік отримав чисельні травми і був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні. Автомобіль з місця пригоди вилучено та поміщено на штрафний майданчик.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож керуючи транспортними засобами, дотримуйтесь правил дорожнього руху і ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Источник

Новости Украины