У театрі Кам’янського виступить Ада Роговцева

30 листопада у Театрі ім. Лесі Українки відбудеться вистава за участю народної артистки України Ади Роговцевої. Глядачам Кам’янського покажуть іронічну комедію під назвою «Схоже на щастя».

На що схоже щастя? Впродовж життя людина по різному відповідає на це питання. Але для будь-якого віку та характеру самотність — це нещастя. Вистава «Схоже на щастя» створена за п’єсою П.Пальмада та К.Дютюрона «Втікачки». Ця іронічна та трохи сумна комедія розповідає історію дивної спільної подорожі двох жінок. Обидві втекли від залежності і приреченості на непотрібність. Марго і Клод — абсолютно різні. Зустрічаються вони зовсім випадково, проте стають необхідні одна одній. Доля зводить героїнь в одному місці, звідки починається їх спільний шлях. Куди вони прийдуть? Чи розійдуться їхні дороги? Чи насправді їхня зустріч була випадковою? І чи можуть бути випадковими довіра і ніжність?

Вистава була удостоєна головної театральної премії країни «Київська пектораль», а Ада Роговцева була визнана кращою акторкою року за образ Клод.

Це легка комедія з тонкою іронією, котра торкається головних питань людських відносин та дає можливість поглянути на своє життя під іншим кутом. Режисером вистави є донька Ади Роговцевої — заслужений діяч мистецтв України Катерина Степанкова.

Ролі виконують:

Ада Роговцева – Герой України, народна артистка України

Світлана Орліченко – заслужена артистка України

Режисер-постановник – К.Степанкова

Початок о 17:30. Вистава на 2 дії, українською мовою.

Джерело

Новости Украины