У війні з Росією загинули бійці з чотирьох громад Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Колаж Суспільне Кропивницький

Захищаючи Україну від російських солдат загинули четверо бійців з Кіровоградської області: Максим Петренко з Устинівської громади, Сергій Ревик з Голованівської, Олександр Пальмов з Добровеличківської та Геннадій Цибулько з Вільшанської громади.

17 листопада 2022 року біля населеного пункту Яковлівка Донецької області загинув солдат гірсько-штурмової роти Максим Петренко, 1993 року народження з Новоігорівки Устинівської громади. Про це написали на сторінці громади.

Прощатимуться з бійцем 22 листопада о 12 годині в селі Новоігорівка, вулиця Чабанська,21.

22 листопада в Устинівській громаді оголосили день жалоби.

Максим Петренко. Facebook Устинівської громади

19 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання з проведення наступальних дій в Бериславському районі Херсонської області, солдат Сергій Ревик врятував пораненого побратима, витягнувши його з лінії вогню, а сам повернувся на поле бою. Під час бою Сергій загинув, тіло його забрали російські військові, згодом при обміні передали в Київське обласне бюро судово-медичної експертизи.Сергій Ревик майже місяць вважався зниклим безвісті.

18 листопада тіло загиблого солдата Сергія Ревіка опізнала родина. У нього залишились мати, дружина, син, онук та брат. Написали на сторінці громади.

Сергій Ревик народився 2 червня 1981 року у місті Первомайськ Миколаївської області. Після одруження переїхав жити до Голованівська.

У 2014 році пішов захищати Україну. Служив механіком-водієм БМП — 2 у місті Попасна. Після демобілізації працював в Голованівському "Кіровоградобленерго" водієм.

З початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України, повернувся на фронт. Служив солдатом механізованого відділення третього механізованого взводу.

Прощатимуться з бійцем 23 листопада 2022 року у Голованівську. Створення живого коридору почнеться об 11:30 від центральної площі до кладовища.

Сергій Ревик. Facebook Голованівська громада

Солдат Олександр Пальмов з Добровеличківської громади загинув 1 жовтня на Херсонщині, в селі Сухий Ставок Бериславського району. Написали на офіційному сайті громади. Про дату та час поховання повідомлять додатково.

Олександр Пальмов. Facebook Добровеличківська громада

13 жовтня 2022 року біля населеного пункта Дудчани Бериславського району Херсонської області загинув житель Вільшанської громади Геннадій Цибулько, 1975 року народження. Написали на сторінці громади. Зустрічатимуть бійця живим коридором у Вільшанці, 22 листопада о 14:00.

Геннадій Цибулько. Facebook Вільшанська громада

Новости Украины