У Вінниці на хлопця впало дерево: що відомо

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Місце, де на хлопця впало дерево. Суспільне Вінниця

Попередньо відомо, що юнак 2000 року народження. Його з політравмами госпіталізували до Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Там хлопця оглянули медики. У нього перелом ключиці, робитимуть операцію, розповів нам заввідділення травматології Олександр Грушко.

"Сьогодні швидка нам доставила у протишокову палату пацієнта. З його слів, чоловік гуляв поблизу лікарні Ющенка, і на нього впало дерево. Він був оглянутий всіма спеціалістами. Йому надана уся протокольна допомога, обстежений і госпіталізований до нас в травматологічне відділення з діагнозом – перелом ключиці. Зараз його стан стабільний, середньої важкості, і його життю нічого не загрожує. Йому потрібне оперативне втручання і стабілізація перелому ключиці. Це буде завтра. Синтез буде пластиною і гвинтами", — сказав Олександр Грушко

Автомобіль, на який впало дерево. Суспільне Вінниця

Також дерево пошкодило припарковану автівку. За словами власниці, на автомобілі вм'ятини та подряпини.

Рятувальник розрізає дерево, яке впало на дорогу. Суспільне Вінниця

Рятувальники розкряжували дерево, що через пориви вітру впало на проїжджу частину дороги. Речниця ГУ Нацполіції Заріна Маєвська розповіла, що кримінальне провадження за цим фактом не відкриватимуть. Директор міського департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Семенюк розповів, що наразі з'ясовують, чому сталася така ситуація.

"Досить ймовірно, що це через сильний порив вітру, тому що гідрометеоцентр направляв попередження, що саме 20 червня очікується порив вітру 15-20 м/с. З'ясовуються обставини, щоб була можливість зробити висновки. Це є територія загального користування Вінницької міської територіальної громади. Дуже схоже, що це дерево на баласі у "Зеленбуд". Є планові перевірки, є випадкові, коли люди звертаються. Вони постійно проводяться – за потреби потребі, після звернення, за візуальним оглядом", — сказав Семенюк.

Новости Украины