У Вінниці на Водохреще проведуть спортивні конкурси. Також виступатимуть вокальні ансамблі

У Вінниці на Водохреще проведуть спортивні конкурси. Також виступатимуть вокальні ансамблі

19 січня, вінничани відзначатимуть Водохреща. У місті підготували місця не тільки для купання, але й для проведення святкових заходів.

Об 11:00 свято розпочнеться на Вишенському озері, що у парку «Дружби народів». А о 12:00 – на озері в районі олійножирового комбінату (вул. Волошкова, 8).

Як повідомляє міська рада, на Вишенському озері для гостей свята виступить гурт українських музик «Заграй» та співачка Вероніка Пінчук, а комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради проведе спортивні естафети та конкурси.

Біля водойми, що в районі Вінницького олійножиркомбінату на вінничан чекають народні забави та виступи творчих колективів. Виступатимуть жіночий вокальний ансамбль «Криниченька» та народний аматорський чоловічий вокальний гурт «Джерело» (с. Великі Крушлинці). Народний аматорський вокальний ансамбль «Водограй», (с. Гавришівка) виконає композиції «З Колядою ідем», «Небо і Земля» та інші. Також виступить народний аматорський фольклорний гурт «Подільські музики», з Вінницьких хуторів.

Також раніше ми писали, що у Вінниці влаштують фестиваль гарячих напоїв «Чай Фест». На святі планують зварити 1001 літри крафтового чаю. Місце проведення фестивалю – парк «Дружби народів» біля Вишенського озера 19 січня. Початок о 8-й годині ранку. Вхід вільний.

Источник

Новости Украины