У Запорізькій області виявлено місце, де окупанти тримають у полоні українських військових та цивільних

В Запорожской области обнаружено место, где оккупанты держат в плену украинских военных и гражданских

Створили мережу катівень та концтаборів. На окупованій території Запорізької області загарбники тримають у неволі сотні українців.

На Запоріжжі російські військові щодня викрадають мирних жителів окупованої ними території. З різних приводів і підозр, найчастіше надуманих, їх місяцями тримають у катівнях у нелюдських умовах, піддають тортурам та катуванням. Більшість полонених вважаються зниклими безвісти — про їхню долю досі нічого не відомо. Багато хто не переживає спілкування з російськими катами.

Місць, де загарбники тримають у полоні людей багато – є у кожному окупованому населеному пункті. Одна з найбільших таких "в'язниць" нещодавно була виявлена ​​в Пологах, повідомляє Генштаб.

– У місті Пологи, на тимчасово захопленій території Запорізької області, виявлено місце утримання полонених військовослужбовців сил оборони та цивільних осіб, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у Генштабі, цивільних затримали за звинуваченням у співпраці із силовими структурами України. Місто Пологи знаходиться за 10 кілометрів від лінії фронту.

Також російські нелюди облаштували катівні в Молочанську та Токмаку. Ці пункти стали "таборами смерті" для десятків українців. Тут полонених окупанти піддають нелюдським тортурам — особливо люблять росіяни використовувати для катувань електричний струм. Багато полонених таких знущань не пережили.

Тим часом у селі Мелітопольського району рашисти по-звірячому вбили місцевого жителя.

Джерело

Новости Украины