Який зарядний пристрій взяти в дорогу?

 

Незважаючи на те, як довго триватиме подорож або робоча поїздка, у валізі чи рюкзаку обов’язково має бути мережевий зарядний пристрій, який можна вибрати тут https://www.aks.ua/uk/catalog/zaryadnye-ustroistva/. Однак, залежно від того, скільки портативного обладнання ви візьмете з собою, може знадобитися навіть кілька різних блоків живлення. А що, якщо використовувати універсальне рішення? Хочете дізнатися, як заощадити місце в рюкзаку і на що звернути увагу при виборі багатопортового зарядного пристрою?

Яким має бути зарядний пристрій для подорожей?

Телефон, фотоапарат, навушники, ноутбук, повербанк — один із цих пристроїв ви обов’язково знайдете у своєму багажі. Для кожного з них може знадобитися окремий зарядний пристрій. Якщо ви візьмете з собою кілька різних одиниць обладнання, то кількість кабелів і адаптерів живлення, які необхідно упакувати з ним, може вас налякати. Аксесуари займають занадто багато місця і є важким тягарем. У такому разі хорошим рішенням стане мережевий зарядний пристрій, який дасть змогу одночасно заряджати одразу кілька пристроїв.  Таким чином вдасться звільнити місце у валізі і скоротити час, необхідний для зарядки окремих пристроїв. Звучить здорово, чи не так? Вибираючи мережевий зарядний пристрій, який ви візьмете з собою в поїздку, зверніть увагу на кількість портів, яким він оснащений, і на його параметри, особливо — потужність. Якщо вирушаєте в подорож на авто, то рекомендуємо взять з собой такий аксесуарий в прикурювач https://www.aks.ua/uk/catalog/zaryadnye-ustroistva/type/razvetvitel-prikurivatelya.

Переваги зарядного пристрою з кількома портами USB

Багатопортові зарядні пристрої USB — це не що інше, як аналоги класичних мережевих зарядних пристроїв, які дооснащені кількома різними інтерфейсами підключення. У продажу доступні пристрої в різних конфігураціях, при цьому найпопулярніші моделі мають щонайменше один порт USB-C і один порт USB-A.

Виробники хочуть адаптуватися до поточних вимог мобільних пристроїв, які все частіше використовують порт USB-C. Завдяки цьому можна заряджати не тільки телефон, а й ультрабуки та ноутбуки. USB-A, з іншого боку, дає нам змогу живити додаткове обладнання: навушники, універсальні батареї та всі сумісні пристрої.

Підключаючи кілька гаджетів до одного зарядного пристрою, ми економимо час, місце, а також можемо оптимізувати домашній або офісний центр живлення. Це рішення ідеально підходить для подорожей, оскільки один універсальний пристрій успішно замінює кілька різних типів адаптерів. Таким мережевим зарядним пристроєм одночасно можуть користуватися кілька людей, які володіють абсолютно різним портативним обладнанням.

Новости Украины