Уболівальники ігнорують ЧС-2022, Катар заповнить арени пакистанцями

Уболівальники ігнорують ЧС-2022, Катар заповнить арени пакистанцями

Фото: Sporx Стадіони ЧС-2022 можуть заповнити купленими вболівальниками

Надмірно суворі правила та тотальні заборони відлякали фанатів з усього світу від відвідування турніру.

Схоже, що організатори чемпіонату світу з футболу у Катарі перестаралися з тотальними заборонами. Обмеження виявилися настільки жорсткими, що просто відлякали від відвідування країни вболівальників інших команд.

Таким чином у Катарі постали перед величезною проблемою порожніх трибун, що у свою чергу завдає репутаційних втрат арабській країні.

Замість послабити суворі правила, організатори вирішили піти іншим шляхом. Катар найняв уболівальник із Пакистану для наповнюваності стадіонів. Про це повідомляє Sporx.

При цьому подібне «вирішення» проблеми коштуватиме організаторам чимало. Уряд платитиме кожному «фанату» по 10 доларів на день, забезпечить його 3-х разовим харчуванням та безкоштовним житлом. Крім того, кожному вболівальнику роздали футболки та прапори країн, за які вони вболіватимуть.

Якщо ж і цього виявиться мало, і за кілька годин до матчу на стадіонах все одно залишаться вільні місця — на трибуну запрошуватимуться іноземні робітники із довколишніх будівництв із збереженням заробітної плати.

Нагадаємо, чемпіонат світу стартує вже післязавтра, 20 листопада. Тим часом Катар за два дні до початку турніру вимагає від ФІФА заборонити продаж пива на стадіонах.

Джерело

Новости Украины