Україна – Фінляндія: де дивитися онлайн матч відбору ЧС-2022

Україна – Фінляндія: де дивитися онлайн матч відбору ЧС-2022
/ AP

Збірна України прийме команду Фінляндії у рамках другого туру групи D відбору на чемпіонат світу-2022 у Катарі. Поєдинок можна переглянути онлайн та по телебаченню.

Джерело:

24 канал

Україна – Фінляндія: де дивитися

Матч між збірними України та Фінляндії відбудеться 28 березня у Києві на НСК «Олімпійський». Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

До теми Чи розвине Україна успіх у матчі проти Фінляндії: прогноз на поєдинок відбору ЧС-2022

В Україні права на показ матчі збірної України володіє група каналів «Футбол 1/2/3». Матч між збірними України та Фінляндії покажуть відразу два телеканали.

Йдеться про телеканал «Футбол 1» і ТРК «Україна». Пряма трансляція на обох каналах розпочнеться о 21:35.

Дивитися онлайн матч Україна – Фінляндія можна на декількох платформах цілком легально. Трансляцію матчів національної збірної України проводить Oll.tv.

Канали «Футбол 1/2/3» також доступні для абонентів «Волі». Їх можна дивитися і в додатках від мобільних операторів «Київстар» та Lifecell.

Трансляція матчу Україна – Фінляндія і для підписників Megogo. Цей матч можна буде дивитися під час перегляду ТРК «Україна».

  • Збірна України у першому матчі відбору на ЧС-2022 вирвала нічию у Франції. Натомість фіни поділили очки з Боснією та Герцеговиною.
  • Україна та Фінляндія зустрічалися у відборі на ЧС-2018. Українці виграли обидва матчі: вдома з рахунком 1:0, а на виїзді – 1:2.

Источник

Новости Украины