Україна – Іспанія: де дивитися онлайн матч Ліги націй

Україна – Іспанія: де дивитися онлайн матч Ліги націй
/ УАФ

Збірна України з футболу після трьох поспіль поразок 13-го жовтня спробує перервати серію невдач у протистоянні з Іспанією. Переглянути матч 4-го туру Ліги націй між Україною та Іспанією можна онлайн та по телебаченню.

Україна – Іспанія: де дивитися

Матч Україна – Іспанія покажуть два телеканали: «Україна» та «Футбол 1». Трансляція розпочнеться о 21:35, а сам матч – о 21:45. Про це повідомляє 24 канал.

Варте уваги: Іспанія лякає Україну божевільними голами на тренуванні перед матчем Ліги націй: відео

Перед тим на каналі «Футбол 1» вийде в прямому ефірі програма «Головна команда». Експерти в студії та на футбольному полі перед грою розкажуть основні новини щодо гри. Після матчу вони ж проаналізують матч з коментарями гравців.

Дивитися онлайн матч Україна – Іспанія можна буде на відеосервісі Oll.tv. Доступ до перегляду відео на цьому сервісі платний – від 109 гривень за місячний абонемент на канали «Футбол 1/2/3» до 189 гривень за підписку xtra sport oll inclusive.

Збірна України в першій грі зазнала поразки від Іспанії з рахунком 4:0. Після цього підопічні Андрія Шевченка у товариській грі поступилися Франції (7:1), а в Лізі націй програли Німеччині (2:1).

Источник

Новости Украины