Українець допоміг «Леху» здобути перемогу на останній хвилині матчу

«Лех» мінімально переграв суперника
/ ФК «Лех»

Новобранець «Леха» Василь Кравець провів свій перший поєдинок у чемпіонаті Польщі. Його команда здобула перемогу лише у додані арбітром хвилини до основного часу.

У 4-му турі чемпіонату Польщі «Лех» на власному полі зіграв проти «Варти» та мінімально переміг суперника 1:0, пише 24 канал.

Читайте також: Маліновським зацікавився амбітний клуб АПЛ

Мінімальна перемога

«Лех» не надто впевнено розпочав новий сезон у Польщі. Один із лідерів у минулому чемпіонаті на старті здобув два нічийних результати та одну поразку. Тому команді кравця була потрібна лише перемога у четвертому турі чемпіонату.

Вже на 28-й хвилині господарі відкрили рахунок завдяки удару Раміреса. Але арбітр зустрічі переглянувши VAR змінив своє рішення та скасував гол.

«Варта», яка є новачком ліги, зуміла вистояти проти фаворита і пропустила з пенальті лише у компенсований арбітром час. На 90+1 хвилині Модер впевнено реалізував 11-метровий удар, який приніс перемогу його команді.

Підсумковий рахунок зустрічі – 1:0 на користь «Леха».

У складі господарів свій дебютний матч провів український захисник Василь Кравець, який лише нещодавно перейшов у польський клуб. Захисник вийшов на заміну на 75-й хвилині зустрічі. Участі у епізоді з пенальті українець не брав.

Після першої перемоги «Леха» у новому сезоні, команда українця набрала 5 пунктів та розташувалась на 10 місці у турнірній таблиці. У активі його суперника «Варти» лише одне набране очко та остання позиція.

Пенальті у виконанні «Леха» дивіться відео

Источник

Новости Украины