Україна оголосила підозру губернатору Твері за «співпрацю» з окупованим Бердянським районом — новини Бердянська

Українські правосуддя інкримінує «шефу з Твері» Ігорю Руденю злочин за ч. 3 ст. 110-2 кримінального кодексу (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу)

Губернатор Тверської області через свою активність в Бердянську може отримати в перспективі і заочний, і реальний строк. Фото: соцмережі

Відповідну інформацію «Бердянськ 24» знайшов на офіційному сайті Тернопільської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що губернатор та голова уряду Тверської області  щонайменше з 16 серпня 2022 року по 3 травня 2024 року, умисно здійснював фінансове та матеріальне забезпечення військовослужбовців збройних сил рф, які беруть участь у бойових діях на території України.

16 серпня 2022 року губернатор Тверської області особисто відвідав тимчасово окупований м. Бердянськ Запорізької області, де з головою окупаційної адміністрації Бердянського району підписав так звану угоду про співробітництво між Тверською областю й Бердянським районом. В рамках даної угоди, відбувалась підготовка до проведення так званого референдуму по приєднанню до російської федерації.

Нагадаємо, російська Тверь визначена, як «регіон-шеф» Бердянська та району, що неухильно підкреслюють в пропагандистських матеріалах місцеві Z-пабліки та псевдоЗМІ.

Самоідентифікація зрадників. Хто вони, палкі прихильники "руського міру"?

«Шефи із Твєрі», «Господа із Чувашії», «Куратори із Дагєстана»… Як же ломає від рабських замашок бердянських зрадників

Джерело

Новости Украины