«Укрпошта» придбала у компанії з Чернігова 20 електровелосипедів за майже 1,5 мільйона гривень

«Укрпошта» започатковує пілотний проєкт «Листоноші на електробайках».

 

Про це повідомив голова правління «Укрпошти» Ігор Смілянський на своїй Facebook-сторінці.

 

За його словами, для цього проєкту придбали двоколісні та триколісні моделі електровелосипедів українського виробництва.

 

Згідно з відповідним тендером на майданчику Prozorro, переможцем та постачальником цих електровелосипедів є чернігівська компанія «Байкбокс», повідомляє Суспільне.

 

Зі слів співзасновника компанії Олександра Литвина, це перший досвід участі компанії в тендерній процедурі. Компанія вже передала «Укрпошті» 10 двоколісних велосипедів, а ще 10 триколісних планують доставити до кінця березня.

 

«Наші електровелосипеди мають спеціально розроблену рамну конструкцію, вона витримує багато циклів навантажень. Маємо досвід їх використання в інших компаніях. Згідно зі специфікацією замовника, велосипед повинен бути низьким, з сигналізацією, обладнаний GPS-трекером, захищеними ящиками від злому. Багажники ж були зроблені спеціально під облаштування їх спеціальними ящиками», — говорить Литвин.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОЗВОЗИВ ПЕНСІЇ ПІД ОБСТРІЛАМИ: ВОДІЙ «УКРПОШТИ» З ЧЕРНІГОВА ОТРИМАВ ВІДЗНАКУ ВІД МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ

 

Також він додає, що загальна вантажопід'ємність двоколісної версії разом з велосипедистом — 150 кілограмів. Переднього багажника — 12 кілограмів, а заднього — 50 кілограмів. У триколісній версії разом з велосипедистом — 180 кілограмів. Переднього багажника — 12 кілограмів, а заднього — 80 кілограмів.

 

«Тому в такій комплектації ці велосипеди підходять якнайкраще для використання їх листоношами», – сказав він.

 

Фото з мережі

 

 

Источник

Новости Украины