Усик не захотів ставати жертвою ігор Ф’юрі — Красюк

Усик не захотів ставати жертвою ігор Ф'юрі - Красюк

Фото: Getty Images Усик не захотів грати в ігри з Ф’юрі

Промоутер українського чемпіона світу розповів про реакцію Олександра Усика на зрив поєдинку із британцем.

Усик не захотів стає жертвою ігор Тайсона Ф’юрі, тому, коли зрозумів, що бій не відбудеться, вирішив зупинити переговори. Про це розповів промоутер володаря поясів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Красюк.

За словами функціонера, його клієнт не був розчарований тим, що сталося, а скоріше втомленим, адже посилено готувався до поєдинку.

«Усик не був розчарований. Він був виснажений усім тим, що сталося. Олександр протягом трьох місяців залишався в тренувальному таборі і старанно працював. Йому необхідна мета, щоб мотивувати себе. А коли двічі на день відбуваються американські гірки і змінюється напрямок, ти не можеш залишатися зосередженим.

Тож раптом Усик усвідомив, що, швидше за все, бій не відбудеться. Зокрема, він дійшов такого висновку, бо читав книгу Тайсона. Я не впевнений, що Ф’юрі сам її написав, але в ній йдеться про те, що він використовував такі тактики в минулому, щоб залізти суперникам у голову. Тому Усик був цілком упевнений, що це одна з тактик Тайсона. Він не хотів у певному сенсі ставати «жертвою».

Він зрозумів, що це потрібно зупинити, адже бою все одно не буде. Що раніше ми зупинимося, то менше втратимо», — сказав Красюк в інтерв’ю YouTube-каналу iD Boxing.

Раніше Красюк розповів, з чиєї ініціативи було припинено переговори щодо бою Усик — Ф’юрі.

Джерело

Новости Украины