Усик рубане Джошуа: британський промоутер впевнений у перемозі українця

Олександр Усик
/ GETTY IMAGES

Британський промоутер Альберт Сієста дотримується своєї думки щодо результату бою Ентоні Джошуа – Олександр Усик. Він впевнений у перемозі українського боксера.

Керівник британської промоутерської компанії Siesta Boxing Promotions Альберто Сієста у прямому ефірі власного шоу AlSiestaOnline на ютубі розповів про шанси Олександра Усика у поєдинку з Ентоні Джошуа.

Варте уваги Падіння Ломаченка, дебют Вихриста і перемога Усика: яким був боксерський рік

«Я хотів би, щоб переміг Усик. Олександр – фаворит двобою, віддаю у відсотках 60 на 40 на користь українця. Усик рубане Джошуа, я знаю це. Він боксер іншого рівня», – заявив глава.

Наразі невідомо, чи зможуть сторони боксерів домовитись про поєдинок.

Епопея з боєм Джошуа – Усик

  • Усик – обов’язковий претендент на титул WBO. Саме українець може стати на заваді організації бою Ентоні Джошуа та Тайсона Ф’юрі. Земляки воліють провести бій, щоб визначити абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Але для цього потрібно, щоб всі титули були на кону.
  • У команді Джошуа припускають, що відмовляться від поясу WBO, щоб уникнути бою з Усиком та провести поєдинок з Ф’юрі. У такому випадку український боксер може битися з іншим суперником за пояс.
  • Якщо британець відмовиться зустрітися з Усиком, то суперником українця може стати Джо Джойс або Джозеф Паркер. Першого Усик вже перемагав у любителях, а з другим – банально цікаво побачити Усика в одному ринзі.
  • Раніше повідомлялось, що Олександру можуть запропонувати відступні. Втім, 33-річний українець заявляв, що його не цікавлять гроші, а лише титул.

Источник

Новости Украины