Усик: У Хижняка неймовірно великі шанси досягти успіху серед професіоналів

Усик: У Хижняка неймовірно великі шанси досягти успіху серед професіоналів

Александр Хижняк. Фото — Getty Images

Чемпіон світу WBO/WBA/IBO/WBC у хевівейті Олександр Усик вважає, що олімпійський чемпіон Парижа-2024 Олександр Хижняк здатний досягти великих успіхів на професійному ринзі.

“Неймовірно великі шанси. Деякі люди дивляться не дуже професійно. Мені теж багато говорили, що не треба йти в тяжі, але все нормально. Я думаю, що Саша зміниться за півроку. Просто потрібно дати йому трохи іншої роботи. Його тато – тренер, йому допоможе якийсь інший тренер. Просто додати, нічого не треба прибирати”.

“Йому потрібно більше працювати корпусом і вчасно вмикати ноги, вчасно робити крок назад, убік, уперед. Просто технічно дати йому більше скілів, навичок”.

Хижняк виборов золото Олімпіади-2024 у ваговій категорії до 80 кг. Олександр став четвертим українським боксером, який перемагав на Олімпійських іграх, а фінальний поєдинок Ігор-2024 був для Олександра 28-м виграшним поспіль.

Раніше Олександра Хижняка було відзначено орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня. Президент України Володимир Зеленський у День Незалежності привітав зі святом українських спортсменів – чемпіонів та призерів Олімпійських ігор-2024, а також вручив їм державні нагороди.

Нагадаємо, раніше Усик та ще одна олімпійська чемпіонка, фехтувальник Ольга Харлан були удостоєні звання «Національна легенда України». Традиційна церемонія відбулася напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України. Також вони здобули від Зеленського нагороди «Орден Свободи».

Джерело

Новости Украины