З 22 листопада сервісні центри МВС на Житомирщині змінюють графік роботи

Із 22 листопада сервісні центри МВС, які надають послуги по всій Україні, переходять на оновлений графік роботи.

Що саме зміниться?

Початок обслуговування клієнтів тепер о 8:00. Зміни пов’язані з можливою економією електроенергії та продиктовані енергетичними викликами, які постають через постійні ракетні атаки росіян на об’єкти критичної інфраструктури України. 

При цьому сервісні центри МВС зберігають свій традиційний уже протягом 7 років п’ятиденний робочий графік — із робочими суботами. А також надання послуг відбувається без перерви на обід.

 Розпорядок роботи територіальних сервісних центрів МВС, які надають послуги:

  • вт, ср, чт, пт – із 8:00 до 17:00;
  • сб – із 8:00 до 15:45;
  • нд, пн – вихідні дні.

«Таке рішення ухвалили, щоб заощадити споживання електроенергії й разом з тим зберегти якість обслуговування клієнтів. Можна зауважити, що найбільша кількість відвідувачів завжди спостерігається зранку. Отже, у кожного тепер є можливість отримати послуги ще раніше, починаючи з 8:00, а не 9:00, як це було», — прокоментував оновлення графіку роботи начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Варто зважати, що отримати талон попереднього запису в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС можливо не пізніше, ніж за годину до кінця робочого дня, визначеного графіком роботи відповідного сервісного центру МВС.

Із графіком роботи, а також із контактними даними кожного окремого сервісного центру МВС, можна ознайомитись у розділі «Контакти»  або завдяки зручній інтерактивній карті.

Щоб спланувати свій візит і якомога швидше та зручно отримати якісний державний сервіс варто дотримуватись такого алгоритму:

    або

    Розпорядок роботи Головного сервісного центру МВС та регіональних сервісних центрів МВС залишається незмінним:

    пн, вт, ср, чт  – з 9:00 до 18:00; 

    пт – з 9:00 до 16:45;

    сб, нд – вихідні дні;

    обідня перерва з 13:00 до 13:45.

    Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 у всі дні, коли працюють сервісні центри МВС або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисна інформація на сайті.

     РСЦ ГСЦ МВС в Житомирській області

    Джерело

    Новости Украины