З Кам’янського на фронт виїхав «орколов»

Сьогодні Кам’янське передало у розпорядження чинній українській армії капітально відремонтований позашляховик Тойота.

Цей автомобіль ще з 2000-х років працював на Дніпровському металургійному комбінаті, там був у особистому розпорядженні генерального директора. У квітні цього року металургійний комбінат передав його у розпорядження ЗСУ. Машина працювала на Донеччині, на ній вивозили з передової поранених, а на передову підвозили боєкомплекти. Під час експлуатації машина сильно постраждала, від уламків були пробиті вікна та корпус, була низка інших проблем. Тому їй був потрібний капітальний ремонт.

Тойоту повернули до Кам’янського, де її ремонт під особистий контроль узяв мер Андрій Білоусов та місцева організація політичної партії «Бджола». Всі вузли відремонтовані, корпус відновлений та пофарбований у захисний колір. А передній номерний знак тепер вказує, що це не просто автомобіль, а автомобіль-«орколов».


Сьогодні вдень Андрій Білоусов та депутат Кам’янської міськради, голова обласної організації партії «Бджола» Олександр Лукашов передали позашляховик представнику ЗСУ Володимиру Байдужу.

Крім того, активісти «Бджоли» та працівники сфери освіти Кам’янського завантажили багажник позашляховика подарунками для українських військових – солодощами та комплектами термобілизни.
— Від імені українських військових висловлюю величезну подяку особисто меру Андрію Білоусову та партії «Бджола» за допомогу у ремонті цієї машини. Нині вона буквально як нова. Тойота вирушає до розташування української армії і працюватиме на нашу перемогу, — зазначив представник ЗСУ Володимир Байдуж.

 

Джерело

Новости Украины