За 3,8 мільйона: у Ніжині відкрили другий світлодинамічний фонтан

7 жовтня увечері на центральній площі Ніжина урочисто відкрили світлодинамічний фонтан.

Про це кореспонденту Високого Валу телефоном повідомила заступниця начальника управління ЖКГ Ніжинради Світлана Сіренко.

За її словами, будівництво сучасного каскадного водограю із світлодинамічною підсвіткою обійшлося у 3 мільйони 805 тисяч 145 гривень.

«З червня по вересень його зводила столична компанія «Діон Україна». Підрядника визначили на тендері. Серед робіт, які були виконані – бетонування круглої чаші, підведення електро- та водопостачання до технічного приміщення та його з`єднання з фонтаном», — розповіла Світлана Сіренко.

Новий водограй може працювати в різних режимах. У цьому змогли впевнитися усі, хто прийшов на урочисте відкриття. Яскраву феєрію променів світла та струменів води чудово доповнило театрально-мистецьке шоу зі співами та танцями творчих колективів міста.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФОНТАН У ЦЕНТРІ НІЖИНА ВСТАНОВЛЯТЬ ВЖЕ ВОСЕНИ

 

Нагадаємо, перший світлодинамічний (пішохідний) фонтан у Ніжині відкрили 23 серпня 2019 року у сквері Лисянського. Гроші на нього з Державного фонду соціально-економічного розвитку залучив тоді ще народний депутат Олександр Кодола.

Фото – Ніжинрада

Источник

Новости Украины