За добу окупанти понад 80 разів обстрілювали Запорізьку область

За сутки оккупанты более 80 раз обстреливали Запорожскую область

Черговий день приніс нові руйнування цивільної інфраструктури та житлових будинків у Запорізькій області. Ворог стирає запорізькі населені пункти з лиця землі.

Минулої доби, 12 листопада, російські загарбники понад 80 разів обстрілювали територію Запорізької області. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

За його словами, понад 50 російських обстрілів припали на прифронтові населені пункти області: Оріхівську, Гуляйпільську та Степногірську громади.

— Там, як завжди, найважче. Знищено громадянську інфраструктуру, за останню добу постраждали понад 30 об'єктів. Було перебито лінії електропередачі. Енергетики швидко відновили подачу електроенергії. Дякувати Богу, ніхто не загинув. Вчора також було завдано удару по обласному центру ракетою "Іскандер". Це говорить про те, що й надалі окупант займається терористичною діяльністю: стріляє по містах та цивільних об'єктах, — зазначив Старух.

Глава області звернув увагу, що вперше російські війська атакували обласний центр забороненим касетним снарядом. Залишки ракети були вивезені та знищені рятувальниками.

Олександр Старух додав, що наразі 2/3 території Запорізької області окуповані російськими військами.

Тим часом, колаборанти придумали нове фантастичне виправдання своєю втечі з Мелітополя.

Джерело

Новости Украины