За добу поранені дев’ятеро мешканців Харківської області

Усі постраждалі — мешканці Куп'янського району.

Росія обстрілювала прикордонні населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.

За минулу добу через обстріли у Харківській області постраждали дев’ятеро людей. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зокрема, внаслідок обстрілу вранці 23 лютого селища Дворічна (Куп’янський район) поранення отримали чоловік і жінка. Окупанти вдарили ракетами С-300 по адміністративній будівлі. Під завалами залишалися двоє людей.

Коли рятувальники працювали на місці обстрілу у Дворічній, окупанти завдали повторного удару. Пошкоджені чотири автівки Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Рятувальні роботи призупинили.

Протягом минулої доби армія РФ завдавала ударів по Куп’янську та навколишніх селах. У Куп’янську поранені дві жінки і чоловік. У Куп’янському районі постраждали чотири людини, усіх поранених ушпиталили.

Через обстріли у Куп’янську зруйновані чотири житлові будинки, у Куп’янському районі пошкоджені будинки, господарчі споруди, виникли пожежі.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, рятувальники чотири рази виїжджали перевіряти місця влучання російських снарядів у Вовчанську і Вовчанських Хуторах.

У Вовчанську пошкоджені десять приватних будинків і бібліотека, у Вовчанських Хуторах — приватний будинок.

Фото: Олег СинєгубовФото: Олег Синєгубов

Як писав UA-NEWS.in.ua, голова ХОВА Олег Синєгубов зазначив, що російські окупанти завдають постійних обстрілів на Куп’янському напрямку, намагаються прощупати слабкі місця та сконцентрувати удари, щоб відбити втрачені восени позиції. Їм потрібен залізничний вузол.

 

Джерело

Новости Украины