За минулу добу рятувальники Донеччини на території області залучались до ліквідації 9 пожеж, 4 з яких виникли внаслідок обстрілів

Вчора пообіді рятувальники Лиманського гарнізону прибули на виклик про пожежу в смт Ямпіль Краматорського району. По прибуттю на місце події встановлено, що внаслідок ворожого обстрілу відбулось загоряння житлового будинку. За годину пожежу було повністю ліквідовано на площі 30 кв. м.

Від Головного управління залучалось 7 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Того ж дня ворог обстріляв м. Костянтинівка, внаслідок чого виникла пожежа житлового будинку. На місці події працювали рятувальники 40 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння на площі 80 кв. м. На гасіння пожежі було залучено 16 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки, а також 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки місцевої пожежної команди. В с. Роздольне Волноваського району, внаслідок влучання ворожого снаряда, виникла пожежа сінника на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 81 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння на площі 24 кв. м. Від Головного управління залучалось 8 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Сьогодні, о 02:25 рятувальники Краматорського гарнізону виїхали на місце пожежі приватного житлового будинку. Під час гасіння пожежі рятувальники врятували двох осіб (чоловіки 1961 р.н. та 1977 р.н.) та виявили тіло 1 загиблої особи. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Джерело

Новости Украины