За місяць 36 гомосексуалістів в Україні померли від СНІДу

Смерть від СНІД

Протягом грудня минулого, 2020 року, в Україні від СНІДу померли 36 гомосексуалістів. При цьому, за цей же час від СНІДу померли 760 гетеросексуалів (люди з орієнтацією до протилежної статі), передається на сторінці «Центр громадського здоров’я України» в соцмережі Facebook.

Як зазначається, ще померли 468 людей від СНІДу, які заразилися інфекцією ВІЛ через парентеральне втручання (спосіб введення лікарських засобів, вакцин та інших імунобіологічних препаратів). А 232 людей померли маючи вертикальний спосіб передачі СНІДу (передачу патогену статевими клітинами).

«В Україні антиретровірусні препарати є доступними для кожної людини з ВІЛ та надаються безкоштовно», — йдеться у повідомленні.

Антиретровірусна терапія максимально пригнічує розмноження ВІЛ в організмі, відновлює функції імунної системи та допомагає продовжити життя ВІЛ-інфікованим людям.

«Якщо вчасно виявити ВІЛ та дотримуватися призначеного лікування, можна досягти такого рівня, що кількість вірусу імунодефіциту людини в крові стає настільки мізерна, що він не проявляється в аналізі крові. До того ж ВІЛ-позитивні люди з пригніченим вірусом не можуть передавати його здоровим, навіть через статевий акт», — пояснили в ЦГЗ.

Крім цього, додається, що швидкий тест на ВІЛ нині можна зробити навіть у сімейного лікаря.

Раніше, видання 05366 писало: «Для дітей гомосексуалістів випустили іграшки» та «Порноакторам і гомосексуалістам в Україні радять здати тест на гепатит». 

Центр громадського здоров’я України

Источник

Новости Украины