За першу новорічну добу до поліції Краматорська надійшло 253 повідомлення від громадян

Переважна більшість повідомлень стосувалася порушення тиші містянами та виникнення конфліктних ситуацій на підставі вживання алкогольних напоїв.

Завдяки посиленим заходам безпеки та свідомості місцевих мешканців вихідні пройшли без грубих порушень публічного порядку.

З 253 повідомлень, які надійшли до поліції, чотири мають ознаки кримінальних правопорушень.

На свята, громадяни активно з’ясовували стосунки один з одним, до поліції надходили повідомлення про гучну музика та галас з боку сусідів. Однак, враховуючи оперативність реагування на виклики співробітників поліції, тяжких наслідків, грубих порушень публічного порядку вдалось уникнути.

1 січня до Краматорського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля лікарні на вулиці лежить чоловік та тримається за живіт. Як виявилося, потерпілий отримав ножове поранення. Наразі поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 121 КК України. За даним фактом проводиться досудове розслідування. Встановлюються всі обставини події.

Того ж дня поліцією відкрито кримінальне провадження за фактом спричинення легких тілесних ушкоджень краматорчанину. Обставини події встановлюються.

Поліцейські Краматорської оперативної зони вдячні громадянам за дотримання публічного порядку та правову свідомість під час святкових вихідних.

Источник

Новости Украины