Завтра Львів попрощається з загиблим на війні Героєм (ФОТО)

Фото ілюстративне

У понеділок, 5 грудня, Львів попрощається з Героєм Володимиром Хитруном, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили 4 грудня у прес-службі Львівської міської ради.

Чин похорону Героя розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна у Рясному.

Біографічна довідка Героя: Володимир Хитрун народився — 12.12.1975-19.11.2022 Львів’янин. Навчався у Ліцеї №94 Львівської міської ради. Закінчив Державний навчальний заклад «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова» (тоді – Професійно-технічне училище №17).

Протягом 1994-1996 років проходив військову службу на посаді сержанта у місті Сімферополь. У мирний час працював за кордоном у будівельній сфері. Захоплювався автомобілями та зброєю.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини. Боровся із загарбниками у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Був головним сержантом-командиром міномета.

У Володимира Хитруна залишилися дружина, троє синів та сестри.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Додамо, що Львівщина втратила ще одного захисника

 

Джерело

Новости Украины