Збалансоване харчування з вологим кормом: як забезпечити всі необхідні поживні речовини для вашого кота

Забезпечити організм кота всіма необхідними поживними елементами — це нелегке завдання, але можливе, завдяки високій якості кормів на ринку. Вони містять правильно сформовану кількість білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів, що сприяють здоровому росту та розвитку кота.

Правильно підібраний корм позитивно впливає на функціонування органів та тіла кота в загальному. Якісні компоненти допомагають зміцнювати імунну систему та підтримувати належний стан здоров’я шкіри та шерсті. Для котів, які страждають від певних захворювань або алергій, існують спеціальні дієтичні корми, що допомагають зменшити прояви цих проблем та полегшують життя улюбленцю.

В офіційному інтернет-магазині представлений широкий асортимент, ви завжди можете замовити Клуб 4 Лапи вологий корм для котів, а якщо у вас виникнуть запитання —  звернутися до менеджерів.

Особливості вологого корму для кота

Вологий корм – це доволі популярний різновид раціону, який характеризується своїми особливостями. Враховуючи їх, петперент кота зможе зробити правильний вибір та задовольнити всі потреби своєї тварини.

Якісний вологий раціон містить клітковину, яка сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та покращує перистальтику. Проте, головна особливість такого корму – високий вміст води. Якщо ваш кіт п’є недостатню щоденну кількість рідини, то таке харчування допоможе розв’язати проблему водного балансу та запобігти появі серйозних проблем зі здоров’ям у майбутньому. Ні для кого не секрет, що вода – джерело життя будь-якого улюбленця, тому власнику варто заздалегідь подбати про її забезпечення.

Окрім підтримки здорової гідратації, вологий корм сприяє легкому перетравленню їжі. Такий ефект досягається, завдяки легкій текстурі, яка позитивно сприймається тваринами різних розмірів та порід.

Яким котам ідеально підійде вологий корм?

Якщо ваш чотирилапий потребує їжі з високою вологістю, зверніть увагу на вологий корм. Він виконує декілька важливих задач, серед яких позитивний вплив на шлунково-кишковий тракт, що відповідає за перетравлення всієї їжі та всмоктування поживних елементів. Господарі можуть відмовлятися від сухого корму на користь вологого, через недостатню кількість води у складі.

Зрозуміти, що у кота зневоднення можна через в’ялу та суху шкіру, запалі очі та сухі ясна. Якщо ви помітили незвичну поведінку або вигляд вашого кота, зверніться до ветеринара. У такому випадку, варто якомога швидше вжити необхідні заходи, щоб повернути тварину до звичного стану та подбати про її комфортне самопочуття.

Вологий корм ідеально підходить для категорії котів з низьким апетитом. Зокрема, такий раціон актуальний для котів похилого віку, оскільки вони частіше страждають через проблеми з жуванням та захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Покупка спеціального корму допоможе їм почувати себе більш комфортно та підтримувати здоров’я організму.

Деяким котам може не подобатися стандартний корм, тому на допомогу приходить вологий. Він має виражений смак та приємну текстуру, завдяки чому подобається чотирилапим друзям.

Як визначити якість інгредієнтів корму?

Визначити якість інгредієнтів можна, зважаючи на клас корму та складові. Вони описуються на етикетці. Ознайомившись з інгредієнтами можна сформувати точне враження щодо якості продукції та зробити висновки щодо доцільності його використання.

Корм преміумкласу складається з натуральних інгредієнтів. Щобільше, деякі лінійки від Клуб 4 Лапи пропонують справжні делікатеси, які дозволять урізноманітнити смакові враження вашого улюбленця. Якісний корм буде складатися з поживних елементів, а у складі будуть відсутні ароматизатори та барвники.

Висновок

Вологий корм від Клуб 4 Лапи – це збалансована формула зростання, відсутність барвників та приємний смак. Виробник потурбувався про здоров’я ваших улюбленців, тому пропонує різні лінійки, які враховують індивідуальні потреби котів. Ознайомтесь з асортиментом, щоб впевнитись у цьому.

Вибір корму від Клуб 4 Лапи дозволить вашій тварині отримувати задоволення від кожного прийому їжі, що є не менш важливим фактором. Щоб зробити правильний вибір, прочитайте склад та зважте переваги й недоліки вологого корму.

Новости Украины