Здобуваємо грошову незалежність у магічній грі The Magic Flute від Netgame

Магічна флейта Скандинавії буде постійно супроводжувати гравців у легендарному онлайн-слоті The Magic Flute від НетГейм. Тут гравці зможуть насолодитися ігровим процесом, який наповнюється чарами, що несуть велику кількість енергії. В основу гри покладене відоме лібрето Моцарта, тому любителі класичної музики одразу зрозуміють, що за герої тут є.

З приводу зовнішності гри, у ній присутні 5 барабанів та 9 смуг, кількість яких можна налаштувати вручну. Математичні показники консолі дозволяють заробити максимальний множник х9000 до ставки. Всі Ігрові автомати на гривні, включно з “Чарівною Флейтою”, можна активувати у демо-режимі, що дозволить швидше опанувати правила.

У середині машини, на гравців чекає безліч вигідних опцій, включно з ризик-рівнем та фриспінами. Також, у деякому сенсі, гра повертає дорослих у дитинство, коли всі вірили у щасливий казковий кінець. Тож, опанувавши цю загадкову історію, можна отримати бонус та заробити на цьому шалені гроші.

Особливості ігрового процесу та символи

“Чарівна Флейта” дає можливість ручного налаштування ставок та кількості активних ліній. На одне обертання можна поставити від 1 до 100 монет у еквіваленті валюти, яку пропонує заклад. Панель керування має такі кнопки:

  • 5 варіантів налаштування ставки: 1, 3, 5, 7 та 9;
  • Клавіша вибору ставки;
  • Інфо — переведення до розділу з правилами гри;
  • Активація режиму авто-спін;
  • Кнопка ручного запуску спінів.

Стосовно символів, найвизначнішими у The Magic Flute є скатер “Чарівної Флейти” та дика іконка “Королеви Ночі”. Вайлд здатний дати найбільші виграшні множники: х10, х250, х2500 та х9000. Він здатний змінювати усі малюнки крім розкиду та збільшувати комбо.

Зображення юнака та дівчини збільшують ставки до х2, х25, х125 та х750. При цьому, “Король” надає до х400, а “Музикант та співачка” — до х250. Також, тут присутні карткові зображення, що мають не дуже високу ціну. Взагалі, від х2 до х125.

Магічна флейта виявляється справжньою історією кохання, де закоханим доведеться зробити все, щоб залишитися разом. Гравці можуть їм допомогти у пошуках флейти та врятувати королеву ночі. Цей процес буде не важким, бо комбо з’являються часто із-за низької дисперсії та середньої віддачі — 97%.

Бонусні опції, які допоможуть врятувати королеву ночі

Опера, по сюжету якої фахівці зробили гру, має один головний символ — Магічна флейта. Вона діє як розкид і не залежить від виграшних смуг, надаючи гравцям х2, х5, х20 та х500 до ставки. За умови, що на полі з’являється мінімум три таких зображення, гравець починає раунд з 15 безкоштовними спінами. В ході туру гравці також зароблятимуть множники х3.

Стосовно гри на ризик, вона може бути активована у будь-який час основних обертів. Тур запускається після кожного вдалого обертання та надає подвоєння ставки. Якщо людина не вгадає колір масті, кошти згоряють.

Класичний геймплей, магічна атмосфера та відомі антуражні композиції спонукатимуть гравців на нові звершення. Слот The Magic Flute від Netgame має особливий шарм. А, якщо гравцям хочеться трошки відволіктись, завжди можна грати на пк у подібні ігрові консолі. При цьому, щоб не чекати дива у вигляді появи “Чарівної Флейти”, гравці можуть активувати всі 9 смуг, щоб пришвидшити випадання оплачуваних комбо.

Новости Украины