Зеленський обіцяє продовження «чисток»: сказав про військкомів, депутатів, посадовців


Зеленський обіцяє продовження "чисток": сказав про військкомів, депутатів, посадовців

Володимир Зеленський (Фото — Офіс президента)

Президент Володимир Зеленськй анонсував «продовження роботи з очищення державних інституцій» наступного тижня. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні.

Пояснюємо складні речі простими словами – підписуйся на наш YouTube

Зеленський заявив про «очищення» інституцій від тих, хто «намагався перетягнути з минулого всі ті старі свої звички, старі схеми, які дуже довго, десятиліттями, послаблювали Україну».

«Старих форматів у нашій державі більше не буде – тих форматів, коли одні захищали державу й людей, а інші намагалися поставити і державу, і людей на службу своїй вигоді. Хоч би ким людина була – чи то «воєнкомом», чи то депутатом, чи то посадовцем – кожен повинен працювати лише заради держави. Так і буде», – заявив Зеленський.

Також він подякував СБУ, Військово-морським силам «і кожному воїну, хто відновлює справедливість і привчає Росію до втрат».

  • 24 липня 2023 року у Києві затримали колишнього начальника Одеського обласного військкомату Євгена Борисова, підозрюваного у незаконному збагаченні на 188 млн грн.
  • Протягом трьох місяців НАЗК планує перевірити спосіб життя всіх військовослужбовців в Україні, а також їхніх родичів, водіїв та навіть коханок.
  • 31 липня повідомлялося, що за результатами перевірок територіальних центрів комплектування та соцпідтримки було виявлено ознаки незаконного збагачення 11 осіб.

Дивіться також: Поклали обличчям на асфальт. У Києві затримали начальника Голосіївського військкомату – відео

Джерело

Новости Украины