Зеленський пожартував про Берлусконі: Він любить горілку? У нас є відмінної якості

Зеленський пожартував про Берлусконі: Він любить горілку? У нас є відмінної якості

Фото: REUTERS/Valentyn Ogirenko

Володимир Зеленський пожартував, коментуючи неоднозначні заяви Сільвіо Берлусконі щодо війни в Україні. Під час інтерв’ю італійській газеті Corriere della Sera президент згадав аудіозапис, який розповсюдили італійські ЗМІ у жовтні 2022 року про те, що колишній прем’єр-міністр Італії отримав від Володимира Путіна 20 пляшок горілки.

– Я чув заяви Берлусконі. Я не знаю його особисто. Але, можливо, і ми маємо йому щось надіслати. Він любить горілку? У нас є в Україні чудової якості, якщо хочете, ми вам дамо, – заявив Зеленський.

Відповідаючи на запитання про те, що двоє найближчих соратників нинішнього прем’єр-міністра Джорджі Мелоні Сільвіо Берлусконі та Маттео Сальвіні «не приховують своїх пропутинських симпатій», президент висловив упевненість у тому, що Мелоні зможе зберегти свій уряд.

— Італія відіграє провідну роль в економічній, соціальній та політичній сферах у Європі. Джорджа – сильна жінка, яка зможе зберегти свій уряд, – упевнений Володимир Зеленський.

Президент України дав інтерв’ю трьом італійським ЗМІ напередодні візиту Джорджі Мелоні до Києва. За повідомленнями італійських ЗМІ, перша в історії жінка на посаді голови Ради міністрів Італії приїде до України 21 лютого.

У жовтні італійські ЗМІ оприлюднили аудіозапис, на якому Сільвіо Берлусконі розповів, що отримав від президента Росії на день народження 20 пляшок горілки. Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні заявив, що Берлусконі мав на увазі історію, яка мала місце у 2008 році.

Джерело

Новости Украины