Зеленський заявив, що ситуація на Покровському напрямку покращилася — «чекаємо на стабілізацію»

Зеленський заявив, що ситуація на Покровському напрямку покращилася - "чекаємо на стабілізацію"

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

За останні кілька діб ситуація на Покровському напрямі покращала, хоч і залишається складною. Однак, необхідно дочекатися стабілізації, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю українським ЗМІ, яке транслювали в ефірі телемарафону.

— Ситуація на Покровському напрямку у будь-якому разі непроста. Проте в останні три-чотири доби стала краще, ніж було. Я вдячний воїнам, і до виїзду (на засідання Контактної групи з питань оборони України, який проходив у Німеччині, а також форум «Амброзетті» в Італії) десь три-чотири доби вже ситуація була кращою, — розповів президент.

Зеленський зазначив, що всі деталі кілька разів обговорював із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським. Однак не хоче раніше часу говорити про все і запропонував почекати, доки ситуація стабілізується.

5 вересня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Збройні сили України змогли зупинити просування російської армії біля Покровська. У цьому районі Україна зазнавала значного терору від росіян. 21 серпня президент заслухав кілька доповідей головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про ситуацію на фронті. Особливу увагу приділили ситуації на Покровському напрямі. Тоді Зеленський заявив, що ЗСУ розуміють задум противника і посилюватимуть опір.
Джерело

Новости Украины