Зеленський заслухав доповіді Сирського про Покровський напрямок — «розуміємо кроки ворога і посилюємося»

Зеленський заслухав доповіді Сирського про Покровський напрямок - "розуміємо кроки ворога і посилюємося"

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Президент України Володимир Зеленський у середу, 21 серпня, заслухав кілька доповідей головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на фронті. Особливу увагу приділили ситуації на Покровському напрямі. Про це сказав глава держави у своєму вечірньому зверненні.

– Було вже кілька доповідей головкому Сирського. Фронт – наші позиції, насамперед це Покровський напрямок, наша Донецька область. Ми розуміємо кроки ворога та посилюємося. Проведено перевірку забезпечення снарядами, – розповів Зеленський.

Він підкреслив, що дуже важливо, щоб «партнери реально виконували свої зобов’язання щодо кожного пакету допомоги та всіх наших домовленостей». За словами президента, це є фундаментальним для оборони. Він також повідомив, що українська операція у Курській області триває. Україна контролює певні райони, додав Зеленський.

Покровський напрямок фронту залишається найактивнішою ділянкою фронту останні кілька місяців. За даними Генштабу, станом на вечір 21 серпня кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 54. Найгарячіша зараз на Покровському напрямку. 18 серпня міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала мешканців Покровська, Мирнограда та Селідового Донецької області евакуюватись у безпечніші місця.
Джерело

Новости Украины