Жіночі туфлі – основа образу

У кожної жінки та дівчини є безліч взуття у її гардеробі. Це стосується і туфель, яких багато не буває. Саме завдяки ним, на сьогоднішній момент вони є більшим, чим колись – це: невід’ємний елемент вбрання, від якого залежить завершеність аутфіту; важлива частина образу, яка акцентує на Ваших перевагах; вирішальна деталь, від якої залежить настрій на цілий день; найголовніший символ жінки, її краси, витонченості та неперевершеності.

Які існують види жіночих туфель?

Жіночі туфлі підходять під будь-які образи, головне правильно їх підібрати, бо різновидів буває тьма. У них можна ходити куди завгодно, наприклад, на побачення, на роботу, на навчання, у клуб, на зустріч з друзями, колегами та навіть просто прогулюватися містом. Різноманіття туфель просто вражає, а саме:

  • Класичні туфлі. За допомогою них можна звернути увагу на неперевершений смак їх володарки, вони можуть як виділятися, так і не виділятися, усе залежить від образу. Потрібно пам’ятати, що, вибираючи такий вид взуття, обов’язкова повинна бути зручна та комфортна колодна саме для Вас, адже їх носити Ви будете дуже довго, можливо, цілий день.
  • Туфлі на підборах. Бувають різного фасону та кольору, але найвідоміші – це туфлі-човники. У таких жіночих туфлях низький виріз, загострений мис і тонка шпилька. Найчастіше одягають даний вид для романтичного побачення, офісу, але також можна під вузькі брюки, спідницю та джинси.
  • Туфлі на платформі. Можна вважати, як аналог туфлям на підборах, добре підійдуть жінкам, яким складно та важко ходити у них. Носять як жінки, так і дівчата, одягнувши вузькі брюки, комбінезони, сукні або спідниці довжини міді.
  • Туфлі-балетки. Плоска підошва, глибокий виріз і заокруглена форма носа – це головні елементи такого виду взуття. Комбінувати можна з будь-чим: джинсами, шортами, сукнями, спідницями тощо. А ще підходять на всі випадки життя, досить зручні та комфортні.
  • Туфлі з відкритими пальцями. Для когось виглядають дивно, але вони досить стильно та вишукано виглядають на ніжці. Також можна вдягнути і завершити всякий Ваш аутфіт.
  •  Вечірні туфлі. Зазвичай, жінки їх купують на якісь свята, для урочистих виходів, не на кожен день. Чудово підійдуть під вишуканий вечірній костюм, плаття або комбінезон. Будете виглядати бездоганно.

Як правильно вибрати жіночі туфлі?

Кожна натрапила на таку проблему, як незручне взуття, а в результаті мозолі, стерті ноги майже до крові. Неприємно, коли купили красиве та дороге взуття, воно спричиняє такі страждання. Щоб такого не відбувалось, необхідно правильно їх вибирати. Тому декілька підказок, якщо Ви не знали, а саме:

  1. Купуйте взуття увечері. За день Ваші ніжки набрякають, і тому у другій половині дня нога отримується свого повного розміру.
  2. Взувайте дві ноги для примірки. Часто таке трапляється, коли на одній ніжці все добре, а вдома, коли приміряли другу, впирається носок чи Вам не комфортно у них, чи думаєте, що згодом розносяться. Не забувайте, що одна нога трішки більша за іншу.
  3. Підошва повинна бути гнучкою, а головне зручною для Вас. Адже, можливо, Ви будете ходити у них цілий день, і для того, щоб почувати себе впевненою при ходьбі, не забувайте акцентувати увагу на підошві.
  4. Якщо є ремінці, застібки, щоб вони Вам не врізалися у шкіру, інакше не зможете ходити у такому взутті.
  5. Якщо купуєте туфлі із замші, то вони повинні прилягати до ніг, адже з часом вони трішки розтягуються.
  6. При виборі туфель на підборах звертайте увагу на колодки.
  7. Якщо раніше не носили взуття на підборах, то починайте з 3-4 см і з часом збільшуйте висоту каблука.

Дотримуйтесь цих порад при виборі туфель і почувайте себе незрівняною та жіночною красунею.

Новости Украины