Жителі сіл Київської області знаходять тіла сусідів, убитих ЗС РФ (відео)

могили, похорон київська область, вбивства окупантів Фото: trump2 | У Бучанському районі нещодавно знайшли тіла 2 убитих окупантами мирних жителів

Журналісти поговорили з чоловіком, якого російські військові розстріляли та залишили помирати. Поліцейські до кінця травня виявили тіла близько 1300 цивільних, які загинули від рук окупантів у Київській області.

Люди в селах на північ від Києва продовжують шукати тіла сусідів, похованих у неглибоких могилах. Про це повідомив американський телеканал CNN після спілкування з мешканцями регіону.

Будь завжди в курсі подій разом із телеграм-каналом Быстрый Фокус.

Тіла знаходять більш ніж за місяць після виходу російських окупантів із Київської області

«Іноді мені сняться кошмари, я не можу спати вночі. Я молюся, щоб вони ніколи не повернулися, і ніколи не пробачу росіянам того, що вони зробили», — каже журналістам мешканець одного із сіл Сергій Юденко.

Чоловік додав, що ЗС РФ розстріляли його та залишили помирати. У нього залишилися шрами від куль, але, за його словами, емоційні шрами набагато глибші.

Загарбники розстріляли чоловіка та залишили помирати Загарбники розстріляли чоловіка та залишили помирати [+]

Українські чиновники заявляють, що понад 300 людей досі вважаються зниклими безвісти в Київській області.

ДРГ у Київській області — комендантську годину посилять

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба оголосив, що правоохоронці ретельніше перевірятимуть тих, хто перебуває на вулиці під час комендантської години без спецперепусток.

У регіоні комендантська година діє з 23:00 до 5:00 ранку. В області діють диверсійні групи, так що загрози провокацій не зникли, поінформував він.

Поліція Київської області 21 травня повідомляла про перебування в Бучанському районі двох убитих окупантами мирних жителів.

Наприкінці лютого під час обстрілів у дворі будинку загинула жінка похилого віку, на початку березня окупанти вбили і її 27-річного онука. Родичі поховали загиблих на місцевому цвинтарі.

Убиті окупантами мирні жителі в Київській області Убиті окупантами мирні жителі в Київській області [+]

Правоохоронці зазначили, що виявили й оглянули 1290 тіл громадян, які загинули внаслідок бойових дій у Київській області. Розслідування воєнних злочинів російських загарбників продовжуються.

Американська газета The Wall Street Journal проводила розслідування вбивств українців військами РФ у перші дні повномасштабної війни. Тих, хто тікав від бойових дій, розстрілювали на дорозі від Мотижина до Ясногородки з артилерії.

CNN раніше розповідало про вбивство російськими військовими 16 березня 2 беззбройних цивільних — власника автосалону й охоронця.

В Офісі президента України 20 травня говорили про завершення розмінування всіх об’єктів на території Київської області, на це у фахівців пішло 45 днів.

Источник

Новости Украины