Зірка НХЛ провів тренування з юними хокеїстами на ковзанці просто неба в Києві: фото та відео

Тренування для юних хокеїстів
/ УХЛ

24 січня в Києві на ковзанці просто неба біля Офісу Президента України в зимовому містечку «Миколай приймає друзів» зірка НХЛ Сергій Варламов та триразовий чемпіон України Олег Полковников провели тренування з юними хокеїстами.

Джерело: офіційний сайт УХЛ

У першому у 2021 році тренуванні досвідчені хокеїсти провели майстер-клас для юних представників ДЮСШ «Крижинка». В ході тренування юні спортсмени не тільки змогли поліпшити свої навички катання на ковзанах і володіння ключкою, але і дізналися секрети професіоналів своєї справи.

Водночас Російський хокеїст вдарив головою об лід суперника, який втратив свідомість: відео

Тренування юних хокеїстів / фото УХЛ

«Уже котрий рік поспіль ми проводимо такі тренування і здорово, що 2021 рік ми починаємо з майстер-класу саме на ковзанці просто неба. Це продовжує атмосферу свят і дарує масу позитивних емоцій. Я думаю, що краще показувати, ніж багато розповідати. Діти прийшли сюди покататися і спробувати як це, а ми їм у цьому допомогли. Це відмінна мотивація для майбутнього покоління працювати та прагнути. А наше завдання – допомагати в цьому прагненні нашому підростаючому хокейному поколінню», – розповів Сергій Варламов.

Юні хокеїсти поліпшили навички володіння ключкою і шайбою, дізналися секрети техніки та майстерності, а також отримали масу позитивних емоцій під чуйним керівництвом одних з кращих українських гравців.

Источник

Новости Украины