0522 Рекомендує кожному ресторан «СhaCha» у Кропивницькому

Кожен має свої традиції та звички і ми будемо розвивати власну, нагороджуючи лідерів у своїй справі у рубриці «0522 Рекомендує».

Ми нагадуємо, що адміністрація сайту міста Кропивницький 0522 відзначає переваги ТОП підприємств міста та вручає нагороди за досягнення.

У минулому випуску ми привітали сервіс міських перевезень Opti taxi.

У новому випуску ми розповімо про туризм, адже переступивши поріг ресторану «ChaCha» у Кропивницькому, ви переноситесь у саме серце Грузії !

У першому випуску ми вже нагороджували досвідчених представників ресторанного бізнесу «Familia Garden», то ж чому відносно нові у цій справі «ChaCha» стали лідерами в усіх номінаціях сьогодні ?

Чому вони настільки прекрасні ?

Сервіс:

Просто уявіть картину: як тільки ви відчиняєте двері закладу — аромат свіжої випічки, грайливого вина та щойно приготованого м’яса вдаряє по усім вашим рецепторам. Ви не встигли озирнутись, як вас зустрічають із традиційною грузинською ввічливістю, пропонують зняти верхній одяг, роблять комплімент і у супроводі персонально офіціанта супроводжують до столика.

Вас ні на секунду не залишає думка про те, що про вас не думають, адже тут вирує життя і куди не поглянь можна помітити щось цікаве. Відкрита кухня дає змогу спостерігати за процесом приготування страв особисто, винна шафа постій знаходиться у полі зору і манить своїм багатим колоритом. Словом, тут кожний візит буде відрізнятись від попереднього. 

Від нас ⭐️ , алевонанепередаєусьогосяєва, якимнаповненийзаклад.

Оформлення:

Як ми вже і зазначали тут ви забуваєте про те, що ви в Україні, тут розпочинається традиційна Грузія. Вона проявляється в усьому від тарілок на стінах і глиняних глечиків замість плафонів до спеціально оформлених на замовлення столів та печі, яка є серцем закладу.

І тут теж  ⭐️ , тасама, якасяєвочахкожного, хтосюдизавітає.

Особливість:

Виділити особливість закладу неможливо. Адже, тут вам і жива музика, і прекрасна кухня, і живий персонал. Кожен обирає те, що йому ближче, але все разом — це те, за що ми так любимо СhaCha.

Ще одна  ⭐️уколекціїдлянайкращих.

Ресторан СhaCha — тут зірковий всесвіт ⭐️⭐️⭐️

Источник

Новости Украины