29 згортків наркотиків знайшли у мешканця Кременчука (ФОТО)

Ще такий молодий

У нашому місті в 17-річного хлопця поліція виявила цілих 29 поліетиленових згортків із наркотиками. У них зберігався канабіс, передається на сторінці «Патрульна поліція Кременчука» в соцмережі Facebook. 

Як зазначається, кременчужанина виявили у центрі міста, на вулиці 29-го Вересня. Увагу копів він привернув до себе тому, що поводився підозріло. Коли він побачив Патрульну поліцію, то раптово змінив напрямок руху та пришвидшив крок. Ось, копам і стало цікаво, чому хлопець їх уникав. Вони наздогнали його та запитали. 

Виявилося, що в сумці, яку ніс хлопець, були згортки з наркотичною речовиною — канабісом. Мешканця міста передали слідчо-оперативній групі поліції. Також, викликали на місце події й батьків, оскільки хлопець неповнолітній. 

У подальшому речовини мають направити на дослідження. Якщо підтвердиться, що це наркотики, проти юнака можуть порушити кримінальне провадження. 

Раніше, видання 05366 писало: «У гаманці кременчужанина знайшли наркотики». А також: «Катували жінку через собаку: справу передали до суду» та «Під Кременчуком знайшли сотню набоїв та зброю». 

Патрульна поліція Кременчука

Источник

Новости Украины